Kvinna i Dag

Avril Lavigne: Skilsmässa!

Avril Lavigne: Skilsmässa!

Skilsmissryktet har funnits länge, men nu är det officiellt: rock tube Avril Lavigne (24) och sångaren till Sum 41 Deryck Whibley (29) meddelade slutet på deras äktenskap.


I dig Hemsida Avril Lavigne skrev: ”Deryck och jag har varit tillsammans i 6 1/2 år. Vi har varit vänner sedan jag var 17, vi träffade sedan jag var 19 och gifte mig när jag var 21. Jag är så tacksam för vår tid tillsammans och för att vi alltid kommer att vara goda vänner. Jag beundrar och respekterar Deryck väldigt mycket. Han är den mest fantastiska personen jag känner och jag älskar honom av hela mitt hjärta. Deryck och jag avslutade på bra villkor och vi hoppas på det positiva.

Deryck Whibley fann också mycket försonande ord i sitt officiella uttalande. Paret gifte sig i juli 2006 i Montecito, Kalifornien.

I Mädchen.de Du kan se skapandet av TV-reklamen “Black Star”, kärnan i Avril Lavigne, exklusivt.

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK