Hälsa

Baby jag stympade barnen

Lego_Spielzeug_Kinder

Den som har katter känner till problemet: små sammetiga tassar ormar och skurar upp benen och går till kylen blir en akrobatisk handling, med tvillingar är det ännu mer känsligt.


Nu har jag blivit en stuntdubbel, svängande tallrikar och koppar med ena handen i köket: en tjej sitter på mina höfter, den andra kryper över golvet, klättrar på skåp och dukar eller målar vardagsrumsväggar. nymålad.

Häromdagen efter en lyckad eftermiddag i husets trädgård var tvillingarna glada och upphetsade, jag försökte komma in i huset, jag kröp på tårna ner en leksaksstig och hade redan mitt mål i åtanke: soffan. Men plötsligt dyker barnet upp från ingenstans, och då var det för sent: medan jag fortfarande försöker undvika och gå över den lilla pojkens huvud, träffar mitt knä pojkens panna. Med en smäll lutar pojken sig tillbaka och landar skarpt på marken. Vrå från nacken. Och omedelbart därefter, nästa missöde: den självstängande dörren kramar kära nummer två på tårna. Bravo, nu brusar de båda! Naturligtvis inkluderar detta en bedrövad mamma som skyller på sig själv.

Men jag lärde mig av det: så nu dansar jag som en ballerina från köket till matbordet och hoppas alltid att jag inte ska kliva på ett barn. Jag kryper genom korridorerna och sträcker mig efter små barns händer på avstånd och håller dörrarna öppna särskilt länge.

Och så händer ännu mer: en Lego-tegelsten ligger brutalt på golvet, helt smält med mattans färg. Han snickrar på mig och hoppas hitta mina sulor. En otäck plastbit som gör vuxna galna och lämnar fula blåmärken. Nu undrar jag: kan du få en försäkring mot sådana hushållsolyckor?

läs vidare: http://www.gmx.at/themen/lifestyle/blog/90bcwd2-liebling-kinder-verstuemmelt#.A1000146

läs vidare: http://www.gmx.at/themen/lifestyle/blog/90bcwd2-liebling-kinder-verstuemmelt#.A1000146

läs vidare: http://www.gmx.at/themen/lifestyle/blog/90bcwd2-liebling-kinder-verstuemmelt#.A1000146

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK