Hälsa

Barnens födelsedagsfest: mat är inte en leksak eller något # DIY

bild

De växer så snabbt! Otroligt, mina tvillingar kommer snart att bli 3 år (MED ORD: TRE !!!) och naturligtvis har jag länge undrat vad jag ska servera till barnens födelsedagsfest. Naturligtvis är det viktigaste kakan. Först och främst: Jag har inte en plan för detta ännu, men kanske kan du hjälpa mig? I vilket fall som helst har jag nyligen stött på några partiförslag på Internet som jag inte vill dölja för dig ….


Som känt har vi snabbmatlagning. Till exempel den ofelbara äppelpajen eller ”något med köttfärs”. Jag är så stressad att jag inte ens bakade kakor i år. Men för barnens födelsedag borde det vara något fantastiskt. Det är klart. Men inte bara hälsosamt utan också iögonfallande. Det förvånar mig alltid när jag klickar på andra bloggar om hur Berlin Mitte Mom gör smörgåsar. Eller dekorerad som den fantastiska Tollabea Gesundes.

Och sedan hittade jag Nicole. I en matlagningsgrupp på Facebook, och de bygger riktiga konstverk med mat, riktiga bilder:

bild

Och det återskapar till och med hela scener. Alltid där, hans 7-åriga son, som nu nästan föredrar att bygga små konstverk med mat än med Lego.

bild

Och det finns inga gränser för fantasin:

bild

Nicole hittar alltid nya sätt att presentera hälsosam mat på ett sätt som barn också tycker om att äta. Det spelar ingen roll om det är sött …

bild

…. eller arg ….

bild

Nicole är också extremt kreativ med kakor, kakor och pajer:

bild

Så hon köpte en rolig tårta och …

bild

… gör förmodligen de coolaste kakorna i universum med en kakskärare.

bild

Men jag är fortfarande inte så smart om vad som kommer att bli på en barns födelsedagsfest. Förmodligen pizza, om jag är ärlig.

Det finns ännu mer bra fruktfotografering på TOLLABEA!

Har du någon inspiration för födelsedagstårtor? Ta sedan med dina foton: [email protected] – även med recept! 🙂

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK