Hälsa

DIY GÄST POST: COOL COOL CASE SYING

Bb1

Hej min älskling!


Idag har jag en igen underbar DIY gäst post till dig.

Den här gången från mamma Ela.

Vid denna tidpunkt vill jag tacka Ela för den investerade tiden, alla ansträngningar och den fantastiska sömnadidén.

Och nu ger jag dig ordet. =)

Ha kul med Elas DIY-idé!

Först något om mig:

Jag heter Ela, jag är 39 år och jag är mamma till två underbart livliga och vilda barn. Just nu njuter jag av min föräldraledighet hemma efter många, många år som lärare och dagisdirektör. Jag började sy när jag var barn; min mamma var och är fortfarande en entusiastisk sömmerska och lärde mig mycket. Det gynnar mig idag när en idé dyker upp igen i mitt huvud. För att jag föredrar att börja sy. Utan mönster, … bara för känsla och lycka. För det mesta fungerar det och sedan kommer till exempel dessa häftiga färgglada killar som jag tog med dig instruktioner för idag.

***

Återgår till idén med DIY:

Du kanske vet det också: ditt barn slår huvudet och kylan är verklig.

Men kylkompressen kommer fortfarande ut ur disktrasan som hon snabbt svepte in i den. Diskdukkonstruktionen tjänar endast delvis sitt syfte och som en vanlig handduk eller fickhylsa är den inte nödvändigtvis visuellt tilltalande.

Därför sydde jag färgglada fickor – kul att titta på och redo att gå på nolltid. Med dessa små hjälpare kan ingenting glida. Och när du ser de små kan ett leende till och med dyka upp på din favorits ansikte väldigt snabbt.

***

Men inte bara kan uppfriskande kompresser packas i livräddarens mage, utan även kuddar med stavade, druvmustiga eller körsbärsstenar kan snabbt förvaras tack vare hotellets lås på baksidan.

Vad behöver du:

– Bomullstyg: en liten rest av ett tyg i en annan färg

– Vliesofix för en enklare applikation (men du kan också göra det utan det) – ett litet jerseytyg för armarna

– Ric rac tejp

– två knappar

Så fungerar det:

1.) Rita först ett mönster för din coola kille och klipp ut det. Det bör vara storleken på det kalla förpackningen.

2.) Klipp ut en rektangel ur bomullstyg som din lilla kan ta på 3 gånger passar sida vid sida.

Skär denna rektangel i två delar: i den större rektangeln ska mönstret passa sida vid sida två gånger, i den mindre Rechtech ska det passa en gång.

3.) Sy en fåll ca 5 cm bred på långsidan av den största rektangeln …

4.) … och skär det på mitten. Lägg ihop de två delarna så att sömmarna överlappar varandra och sticka ihop dem med en nål. Det vänder ryggen till sin partner med hotelllåset.

5.) På framsidan ska du sätta ihop de högra sidorna av den tredje delen över den och fixa den med stift också.

Markera nu pojkens konturer och klipp ut den. Se till att hotelllåset ligger ungefär mitt i mannen, så att du enkelt kan sätta i kylpaketet senare.

6.) Designa nu framsidan med en hjärtapplikation; Det kan också vara ett kors, en stjärna eller något helt annat. Vid denna tidpunkt är din fantasi obegränsad.

För applicering, stryk först Vliesofix på överflödigt tyg, klipp sedan ut motivet och stryk det på din pojkes mage. Sedan syr du den med en sicksackstygn. Om motivet inte är för komplicerat kan du också göra det utan Vliesofix.

7.) Med det vadderade rickracket och de två knapparna ger du din pojke ett ansikte.

Åttonde.) För armarna, ta en tröja ca 20 x 8 cm, vik den i längden, bind de två ändarna och skär den på mitten.

Du lägger armarna till vänster och höger om din pojke. Se till att sidan som ska vara på baksidan av den färdiga typen är vänd uppåt.

9.) Sätt ihop de främre och bakre högra sidorna och sy med 1 cm söm.

Jag föredrar att använda en söm som är sydd och mulen samtidigt.

Så vänd bara pojken – FÄRDIGA!

Jag önskar dig mycket roligt att sy och jag är nyfiken,

Hur gillar du min DIY-idé!

Med vänliga hälsningar,

din Ela

Vill du kommentera? Vi tar skyddet av dina uppgifter mycket seriöst och vidarebefordrar det inte till tredje part. Du hittar mer information i vår integritetspolicy.

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK