Kvinna i Dag

Gina-Lisas energiköp

Gina-Lisas energiköp

Vad är ditt personliga rekord för maraton i shopping?


När jag verkligen går in på shoppingresor kan det snabbt ta hela eftermiddagar. Alla mina fans kan nu se hur det ser ut Gina-Lisa kraftköp Upplev det själv på Nintendo DS.

Har du en favoritplats att handla?

Det finns många bra butiker i min hemstad Frankfurt, men jag har ingen speciell favoritbutik. Om jag gillar det kommer jag att köpa det oavsett var jag hittar det. Jag älskar klänningar. De behöver inte alltid vara mycket dyra saker.

Nu designar han också solglasögon. Hur fick du idén?

Jag älskar solglasögon, de är ett av mina mest älskade tillbehör. När jag fick möjlighet att designa min egen samling tvekade jag naturligtvis inte mycket.

Toppmodellkandidat, webbstjärna, designer etc. – Vad kan du förvänta dig av Gina-Lisa nästa?

Vänner, det här är bara början! Jag har fortfarande många drömmar som jag måste göra för att alla ska gå i uppfyllelse.

Han har gått ner mycket i vikt och har genomgått en kosmetisk operation bakom ryggen. Med det går du med i “kroppsgalen” i samhället. Är du inte rädd för att skadligt märkas som en “silikonflicka”?

Nej, jag behåller det och jag gjorde det bara för mig själv. Jag tycker att det är mycket viktigt. Människor bildar automatiskt sin åsikt om mig, jag kan inte ändra det. Jag bryr mig bara vad mina fans tycker. Och de är vid min sida.

Bli stor: Kan någon göra det? Ditt eget personliga råd till Mädchen.de-användare?

Självklart! När allt kommer omkring har alla speciella talanger, de tror bara på dig och förblir ihållande. Värt det.

Gina-Lisa på spelet: Spelare vandrar med mig i Tysklands shoppinggator och köper mig den perfekta klädseln för spännande kvällshändelser. Du kan också använda matchande smink och frisyr. Och det finns så många fantastiska kläder som jag kan prova i butikens omklädningsrum.

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK