Teknologi

Google Maps: Skicka recensioner ännu snabbare

Android-verktyget "Hitta min enhet" är nu också möjligt i byggnader

Alla i städer och även tittar på en eller annan butik kommer snart efter att bombas av Google Maps med frågor om respektive butik. Kartor vill tvinga oss att interagera, vi ska skicka kommentarer och ladda upp foton så snart som möjligt. Jag gör det också då och då eftersom jag har recensioner och foton. […]


Alla i städer och som också tittar på en eller annan butik kommer snart efter att bombas av Google Maps med frågor om respektive butik. Kartor vill tvinga oss att interagera, vi ska skicka kommentarer och ladda upp foton så snart som möjligt. Jag gör det då och då för att jag alltid tycker att recensioner och foton av intressanta platser i utländska städer är mycket användbara. Nu när aviseringarna har utökats kan stjärnklassificeringar skickas direkt i aviseringen.

Innovationen verkar ha funnits i några dagar och jag stötte först på den under mitt besök i Hannover. Om du har skickat in dina stjärnor visas en länk för att skriva en recension direkt.

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK