Hälsa

HAVBAND MOT NICKNESS

Seabands

Kommer du ihåg de första dagarna av min graviditet med Tom? Jag kände mig så dålig att jag knappt kunde äta och tappade mycket. Det var verkligen obehagligt! Det hjälpte inte heller mot denna illamående. Nästan Ingenting. En av mina bästa vänner berättade om dem. SEA-BAND akupressurband och hon skickade mig två som hon hade från sin senaste graviditet. Först var jag skeptisk, men satte sedan på mig armband och märkte genast en förbättring.


Jag sa till dig i graviditetsvideorna. Du minns?

SEA-BAND akupressurband hjälper dock inte bara till med graviditetssjuka utan också resesjuka. Och jag tror att vi nästan alla vet om dem, eller hur?

När jag var liten led jag mycket av resesjuka, vilket var riktigt outhärdligt eftersom vi ofta åkte på semester länge. Hittills i dag minns jag hur svårt det var för mig att utstå illamående under långa resor och hur mycket jag försökte distrahera mig själv, vilket jag inte kunde göra på grund av illamående.

Idag känner jag samma sak när jag är bakom bilen. Eller när vi kör på många slingrande landsvägar. Och även när jag reser med flyg känner jag mig ibland ganska illamående.

Lyckligtvis blir Lilli, Lotte och Tom inte alltför ofta sjuka, men sedan kämpade de med svår illamående när vi körde de många kurvorna i Sydtyrolen och Gran Canaria. Annars uppstår illamående i alla tre till beroende på situationen.

Hur som helst: Jag är inte ett stort fan av att ge barn medicin eller ta det själv, vad det än är. Jag är mycket tacksam när det finns bra alternativ. Det är därför jag tycker att akupressurband är fantastiska och anser att de är ett verkligt bagagebehov och en värdefull hjälp för alla gravida kvinnor som lider av en obekväm graviditetssjukdom.

De som inte vet om graviditetsrelaterad illamående kan förmodligen inte ens föreställa sig allt. Men det är riktigt dåligt, tro mig! Du kan inte äta eller dricka och känna dig sjuk hela tiden. Allt detta påverkar i sin tur cirkulationen och psyken. Så illamående är inte bara obehagligt, det kan också vara mycket stressande. Detsamma gäller resor. För om du blir sjuk på vägen måste du fortfarande “hålla fast” på något sätt. Så mycket desto bättre om det finns något som kan hjälpa och avvärja illamående.

Förresten: Micha har känt till SEA-BAND acupressusarmband under lång tid. Eftersom hon åkte till havs i flera månader och var tvungen att bekämpa den värsta illamående där. I dagar. Han säger att SEA-BAND-armband hjälpte honom mycket då också.

Och ett annat tips: Som många av er vet lider jag av migrän. Även detta ger yrsel och illamående med svåra attacker. Och här hjälper också armbanden.

Du har redan insett, eller hur? Armband är riktigt mångsidiga och kan hjälpa i många situationer.

de SEA-BAND akupressurband De finns i olika färger för barn och vuxna. Du kan få dem på apotek eller alternativt kan du beställa dem online.

Hur fungerar SEA-BAND-armband?

De fungerar tack vare akupressur. Det finns en liten bula på insidan av varje armband. Armbanden är placerade på ett sådant sätt att denna utbuktning sätter press på den så kallade “Nei-Kuan-punkten” på handlederna. Och det är just denna akupressur som lindrar illamående.

Så snart en illamående uppstår kan du sätta på armbandet och känna en betydande förbättring på nolltid.

Hur bär du SEA-BAND-armbandet?

Armband är mycket elastiska, vävda band med en liten stöta på insidan av bandet.

Effekten uppstår bara när armbandet är på. båda två Handlederna och knopparna sätter press på rätt punkter. Du kan hitta den här punkten mycket snabbt, oroa dig inte! När du väl har fattat det behöver du inte söka långt, du kommer att utveckla en känsla för hur remmen passar ordentligt. Dessutom kommer varje SEA-BAND-set med en liten manual som förklarar hur man hittar Nei-Kuan-punkten snabbt och enkelt.

SEA-BAND för vuxna passar från en handledsomkrets på 14 cm. Armband för barn från 3 till 12 år ungefär.

Förresten: Armbanden kan tvättas med ett milt rengöringsmedel.

Om du har några frågor hittar du många användbara svar i den officiella. Vanliga frågor om havsband.

Du kan också hitta mer information om ämnet på webbplatsen. Akupressur väl läst.

Eftersom armbanden är väldigt enkla är det inte obehagligt att bära dem. De märks knappast och har ett mycket sportigt utseende.

Och om du undrar om du bär det stör eller gör ont eftersom knopparna utövar det trycket, kan jag försäkra dig direkt: du märker knappast trycket. Och även om du fokuserar för mycket på det och känner något på armbandet på grund av det, är det fortfarande roligare än illamående eller illamående biverkningar.

Så mitt råd: Om du är gravid och illamående, var noga med att prova SEA-BAND mama akupressurband. Eftersom spöket är över snabbt och du känner dig mycket bättre omedelbart!

Detsamma gäller för alla som lider av migrän, illamående och / eller resesjuka! Jag kan verkligen rekommendera er SEA-BAND akupressurband en integrerad del av ditt bagage (och ditt dagliga liv). För även om du eller dina barn aldrig har känt sig sjuka förut, … någon gång är det alltid första gången.

Plus: speciellt för barn är SEA-BAND-armband ett utmärkt alternativ till illamående läkemedel!

Om du har några frågor är du välkommen att ställa dem i dina kommentarer!

Känner du kanske till och använder SEA-BAND akupressurband? I så fall skulle jag vara glad om du berättar om dina erfarenheter med andra familjer. Tack!

Jag väntar på dina kommentarer!

Med vänliga hälsningar,

din Mari =)

Vill du kommentera? Vi tar skyddet av dina uppgifter mycket seriöst och vidarebefordrar det inte till tredje part. Du hittar mer information i vår integritetspolicy.

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK