Hälsa

Hej SUV! Ett brev till min framtida mamma-mig

Gedanken und Gefühle einer Mama in spe

Så mycket förväntan

Du inser att jag inte kan vänta med att äntligen bli mamma. Jag hoppas bli en bra mamma. Kärleksfull, omtänksam, tålmodig, förståelse, kanske också tillmötesgående, ibland strikt, hjälpsam, rolig, varm och alltid närvarande när stöd önskas eller önskas.


Liksom mina föräldrar. De visade mig vad som är viktigt i min familj, de lärde mig att älska uppriktigt och äkta, att uttrycka min åsikt när det är lämpligt och ibland bättre att hålla tyst. Allvarligt, när du inte har något trevligt att säga, bör du ibland inte säga någonting och bara hålla tyst.

Sist men inte minst, kära framtida mamma, jag … jag ser fram emot att träffa dig!

Relaterade inlägg

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK