Hälsa

Hjälp! Jag bor i en soptipp …

Hjälp! Jag bor i en soptipp ...

Eftersom jag hade tvillingarna verkar vårt hus som drogpolisen letade efter något men uppenbarligen inte kunde hitta det …


Träklossar i diskbänken, smutsiga diskar på hyllan – jag hittade nyligen lite korv i en av leksakslådorna. Mattan i vår matsal har förvandlats till ett slags “svart hål” som absorberar alla fläckar. Och nu bara med tillgivenhet kallar jag tvillingarna mina “två små grisar” …

I vardagsrummet har vi nu den känslan av en privat strand, för där delar barnen inte bara resterna utan också hälften av lekplatsen. Den stora högen med smutsiga kläder i källaren har det Smeknamn “Mount Washmore” och till och med min pålitliga torktumlare håller på att brinna ut.

Jag kan inte ens tänka på trädgården – den är så bevuxen nu att min man svor medan han klippte gräsmattan att han såg en antilop gömma sig i vår tjocka trädgård. Hon hoppas kunna åka på safari till poolen snart och drömmer om guidade turer i vår djungelträdgårdså att vi äntligen kan betala en städerska. Och eftersom han är en av de halva männen, vet han det mycket väl: det lilla hushållsarbetet ÄR ett problem …

“Iron Man för tvillingföräldrar”

Den bästa mannen och jag ser det på ett sportigt sätt – nu kallar vi bara vår vardag för “Iron Man of twin fathers”: Du kör sex fot på ett ben i en leksaksbil genom dubbel parkour. Du drar leksaker ur diskhon och springer efter en pojke som håller på att slå sin bror med ett trädrag och skrik. Det håller honom åtminstone i form och hans puls konsekvent över 120.

Du kan inte dö av hjärtinfarkt alls för att du inte har tid för det. Detta är också anledningen till att tvillingföräldrar, enligt de senaste studierna, lever minst 140 år. Okej, kanske är det inte en studie utan en uppskattning som ska tas på allvar bland vänner och bekanta. Förmodligen för att min man och jag blir gamla tidigt nu och ser ut som 63 på dåliga dagar.

Jag får äntligen vila när mina lilla blöjterrorister faller trötta i sin spjälsäng. Så naturligtvis kan du rensa upp hela röra utan problem. Men jag känner sällan för det. För nyligen märkte jag något fantastiskt: när jag stänger av ljuset på natten ser du inte mycket smuts längre …

Vill du ha nyhetsbrevet? Så här:

______________

Detta inlägg gjordes på Bellas förslag av “Familj Berlin” och Janina från “2 kaos barn”. Båda letar för närvarande efter de bästa berättelserna och de smutsigaste hemmen i tysktalande länder. Sann mot mottot: Orden är hälften av livet, den andra hälften börjar med barn. Och enligt mottot: “Mitt riktiga kök.”

_______________

Mer av vår vardag med tvillingar?Besök oss gärna Facebookeller prenumerera på Blogga via post!


Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK