Teknologi

Huawei FreeBuds Pro testad: ANC-hörlurar som du vill ha dem

Apple dominerar hörlursmarknaden med AirPods Pro. Det finns många tillverkare som försöker sälja ett konkurrenskraftigt alternativ. Ingen har verkligen fått reda på det förrän nu. Huawei FreeBuds Pro kan göra det, även om Kinas ANC-hörlurar inte är perfekta. Vi kunde testa hörlurarna i förväg.

Huawei FreeBuds Pro presenterades officiellt

Med Huawei FreeBuds Pro har det kinesiska företaget ett tydligt mål. De vill erbjuda de bästa in-ear-hörlurarna på marknaden. Den vinklade designen valdes medvetet. Personligen är öratets överhängande område för tjockt för mig. Enligt min åsikt har Apple överhand med sin svagt böjda design. Området som går till örat är å andra sidan optimalt format och passar mitt öra perfekt. Detta beror på att hörlurarna inte bara hålls i öronen med kontakterna utan också har flera kontaktpunkter. Jag hade hörlurarna i flera timmar under arbetet och jag kan bekräfta att sätet är väldigt bekvämt. Du glömmer snabbt att du har något i örat.

Bildkälla: GIGA

Du måste bara vänja dig vid operationen. Att trycka och skjuta öronsnäckorna känns underligt först och fungerar inte alltid. Om jag vill hoppa över en låt fungerar det, men samtidigt ökar jag volymen mycket ofta. Det borde inte vara fallet om du redan funderar på ett annat styrsystem.

Tekniskt sett har dock Huawei-hörlurar segrat. Företaget använder 11 mm drivrutiner som är mekaniskt stabiliserade för att säkerställa optimerat ljud när du rör dig. Lägg märke till något av det? Jag känner mig åtminstone lite tydligare när jag gör sport jämfört med Sony WF-1000XM3, som jag brukar använda. Känslan stöds av ANC, som genererar upp till 40 dB ryggbuller. Tävlande klarar 33 till 38 dB. Aktiv brusreducering kan också styras dynamiskt via själva hörlurarna. Om det är mycket omgivande buller är ANC högre. När miljön är tystare är ANC också lägre. På det här sättet minskar Huawei det konstgjorda genererade trycket i öronen, som jag känner till exempel från min Bose QuietComfort 35. För mig personligen är Huawei-hörlurarnas ANC faktiskt den bästa brusreduceringen jag har använt hittills.

Huawei FreeBuds Pro lyckas inte bara med bra ANC, ljud när man spelar musik och sittplatser, utan också förvånansvärt bra ljud när man ringer. Den andra personen blev förvånad över hur bra min röst låter genom Huawei-hörlurarna, trots det relativt höga omgivande ljudet. Huawei uppnår detta med hjälp av tre mikrofoner och benledning. Bensensorn känner av rösten och överför den tydligare.

Bildkälla: GIGA

FreeBuds Pro-batteriets livslängd ges av Huawei med ANC aktiverat vid 4,5 timmar. Utan ANC är det 7 timmar. Batterilådan räcker i upp till 30 timmar. Väskan kan inte bara laddas via USB-C utan också via trådlös laddning.

Starta fotogalleriet(13 foton)

Topp 10: de mest populära Bluetooth-hörlurarna i Tyskland

Första slutsatsen om Huawei FreeBuds Pro

Jag är verkligen förvånad över hur mycket jag gillar Huawei FreeBuds Pro. Jag testade många hörlurar med och utan ANC och nu håller jag mig till FreeBuds Pro. Den vita versionen gjordes tillgänglig för oss. Men det finns fortfarande svart och glänsande silver. Även om jag inte är ett fan av blanka ytor, gillar jag silverversionen bättre. Enligt Amazon är priset 198,33 euro. RRP är 179 euro.

Om du köper Huawei FreeBuds Pro mellan 11 september och 2 oktober 2020 får du en gratis Huawei fitnessskala. Du måste registrera ditt köp hos Huawei i enlighet därmed. På Amazon finns Huawei Band 4 Pro gratis.

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK