Kvinna i Dag

Kristen Stewart: fotografering

Kristen Stewart: fotografering

Twilight-stjärnan landade i 40-årsjubileumsutgåvan av den amerikanska tidningen “Interview” Kristen Stewart (19) inte bara på omslaget, hon intervjuades också av den legendariska skådespelaren Dennis Hopper. Resultatet är fantastiska bilder och ett ärligt samtal där Kristen säger att hon inte ens kan gå ut på grund av paparazzi.


På frågan om han inte har något emot att vara i skvallerpressen hela tiden svarar han: ”För att vara ärlig kan jag inte göra något åt ​​det. Jag kommer inte ens ut från mitt hotellrum, verkligen! Jag pratar inte med någon om mitt privatliv, och det är kanske det som håller det igång. Det enda sättet ingen kan få reda på att jag inte träffade alls i går kväll. Jag måste stå ut med det. “ Hon förklarar också: ”Ibland tänker jag för mig själv, ‘Vet du vad? Jag bryr mig inte. Jag gör bara vad jag vill göra nu. ‘ Nästa dag tänker jag igen: ‘Ugh. Nu tror alla förmodligen att jag går ut bara för att få uppmärksamhet. ‘

Kristen Stewart tycker också att hennes liv ibland är tråkigt: ”Jag skulle verkligen vilja ta fler promenader efter jobbet istället för att gå tillbaka till mitt hotellrum och inte lämna det över natten. Det kan vara riktigt tråkigt. “ Kristen gäspar också på att varje konversation börjar med temat Twilight.

Tittade? Du kan se den senaste trailern för New Moon här! I Mädchen.de!

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK