Hälsa

MASK LOVE TAPE

MASK LOVE TAPE

God morgon älskling!


Som jag sa tidigare har jag fortfarande min massor av andra maskeringsband orolig.

Jag hittade den Tejp av IssaLina, vars Ägare Larissa Han stödde mig omedelbart med råd och handlingar. Urvalet av band i detta DaWanda Store det är riktigt coolt och frakten går snabbt. Beställ en dag, i postlådan nästa dag. Excellent!

Det här är mina band av Tejp av IssaLina. Under tiden är det mitt torn har vuxit till ytterligare 3 rollereftersom jag beställde igen. Du kan också se att jag verkligen gör det övertygad av butiken am =)

Öva / prova jag gör det bara fast från ena sidan av lägenheten till den andra.

de resulterande ögonblicksbilder Jag vill inte hålla tillbaka dig!

Jag limmade en litet meddelande till min man till dörren.

Jag försökte hur det ser ut när du har några Dekorerade te ljus.

Lilli och jag fastnat ett lyckligt ansikte garderoben.

Jag hallickade Lillis kök.

(Lotte tyckte det var otroligt spännande!)

Y Jag designade min bärbara dator Ny.

Jag varnar dig: Har tejp verklig beroendeframkallande potential!

Jag kan knappast sluta leta efter nya roller. När du väl har tagit tag på det och provat det lite kan du inte (och vill inte) sluta. Plötsligt faller du de bästa dekorationsidéerna ett.

Jag är kär.

På tejp.

Och jag är nyfiken på om jag kommer att smitta dig. * Skrattar *

Det kan du vara säker på i tid många, många fler bilder med tejp kommer att följa från mig. =)Förresten: Tejp av IssaLina är också i Facebook representerade. Om det finns 100 fans kommer en kupong på 20 € att utfärdas utlottad! =)

Jag önskar er en bra start på den nya veckan!

Vi skriver till varandra ikväll!

För då min 1000 … eller nu 1250 * hosta * Facebook-fans berömd!

Tack!

Din mari

Vill du kommentera? Vi tar skyddet av dina uppgifter mycket seriöst och vidarebefordrar det inte till tredje part. Du hittar mer information i vår integritetspolicy.

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK