Kvinna i Dag

Miley Cyrus: rap på Twitter

Miley Cyrus: rap på Twitter

Han hade mer än två miljoner “följare” Miley Cyrus På Twitter. I slutet av förra veckan överraskade han ivrig läsare genom att radera sitt konto.

”Till mina käraste fans är ni alla mycket kära för mig och det gör ont för mig att höra att en del av er har känt sig övergivna sedan jag tog bort mitt Twitter-konto. Det var ett underbart sätt att vara med dig. Att hålla kontakten och med tiden har jag känt att vi har blivit ett slags vänner. Twitter är bra om det används av rätt skäl. Jag älskar mitt jobb så mycket att det ibland är svårt att tro att det kallas arbete. Men i slutet av dagen är det fortfarande ett företag, och jag måste också leva något som ett “normalt” liv. Jag har klagat många gånger på de nära mig att det inte verkar som om jag fortfarande har ett privatliv och det är delvis mitt fel.


Hur kan jag klaga på att mitt liv blir så offentligt när jag är den som berättar för världen vad jag gör? Vissa saker i mitt liv ska bara sägas i mitt liv och inte på en skvaller sida. Jag vill inte att mina fans ska tänka att jag inte bryr mig om dem, MEN de borde ha samma kärlek och respekt för mig och ge mig utrymme att växa som person och göra misstag. Jag måste kunna leva och lära privat. Jag vill inte sluta ha kul, det är mitt liv, min kärlek och min passion. Men jag vill inte att mitt privatliv ska vara för andra människors skoj. “ Miley förklarar också att hennes pojkvän Liam Hemsworth inte är orsaken till borttagningen från Twitter, som många hade misstänkt.

Vad tycker du om? Och vad tycker du om Mileys video?

Hejdå Miley – hej Mädchen.de! Klicka här förMädchen.de Twitter-Räkningen!

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK