Hälsa

MINE FÖRSTA KAKOR

MINE FÖRSTA KAKOR

Hej min älskling!


Jag fick äntligen lära känna ökända muffins vågade. Skall ett test före Lillis födelsedag dess. Då skulle jag vilja vilken fför dagis och vad för barns födelsedag do. Det är därför jag har allt förkortas i tid och med en Färdig att använda tårta “Arbete”.

Resultatet Jag kan definitivt ser (och smak) lämna:

Den “grundläggande kunskapen” Jag nöjer mig med det Birkmann Cake Pops Book Han säger massor av intressanta fakta om cake pops inuti. Du kan också hitta bra grundläggande recept och fantastiskt söta cake pops idéer. =)

Som jag sa har jag för snabbare förberedelse med en färdig tårta bestämt; ta en pekanpaj.

Man kan helt olika ingredienser under smulorna Knåda: honung, smält choklad, gräddost, sylt och mycket mer

jag har jordgubbssylt tagen. När du knådar kommer du att märka mycket snabbt om degen är perfekt eller om mer sylt behövs.

de Kakmakare Tar för att forma kakan. Då blir du underbar bollar av samma storlek.

Då såg jag min tårta form poppar bollar utanför:

Sedan kommer allt i kylen i ungefär en timmeJag har mig själv förkorta väntetidenatt få bollarna cirka 30 minuter i frysen Jag frågade.

Nu behöver du något Rapportering. Man dyker ena änden av ispinnarna och lägg sedan uppifrån i bollarna med kakor. Detta steg är särskilt viktigt så att kulorna senare, när de helt täcker täckningen glider inte ner pinnen.De samlade bollar land nu igen i kylen.

Så snart som Häck limmad på stjälkarna har blivit, kan du med rätt dekoration Start. Jag har valt för vita kuvert Y den röda kakan smälter bestämt. Så en gång kunde jag chokladvarianten och en gång Variantsmält tårta att veta.

(Cake Melts / Candy Melts – De är små droppar som kan lösas upp i mikrovågsugnen och är perfekta för att täcka kakor och andra kakor. De finns i många olika färger och är mycket lättare att hantera än täckta).

Och en sak kan jag säga dig: Cake Pops De är verkligen helt enkelt vad man ska göra MEN är en stor röra. * skratt * Doppa kakapoppen, låt den rinna av lite, dekorera den med fläckiga färger, låt den torka. de droppar och stänker och sönder alla fulla. =)

Men om du gör det till slut resultatet du är riktigt glad. De vände till och med så stabilatt jag har dem i en lunchlåda på lastcykeln Jag kunde transportera barnvakten. Trots många knölar på gatorna inget trasigt. Inget har smält heller.

Och de var läckra! Galenskap!

Jag måste erkänna att vi delarna med flera personer Ät på en eftermiddag att ha. =) Nästa gång borde du definitivt dubbelt så mycket do. =)

Förresten kan cake pops användas frysa underbart.

Har du någonsin gjort cake pops?Om så är fallet, har du ett favoritrecept? Du har redan några bakad? Finns denna variant också? Och vad täcker du dina kakor med?

Och vem har ännu inte träffats praline på en pinne vågade göra det prova definitivt. Värt det!

Du har en god natt,

din Mari =)

Vill du kommentera? Vi tar skyddet av dina uppgifter mycket seriöst och vidarebefordrar det inte till tredje part. Du hittar mer information i vår integritetspolicy.

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK