Kvinna i Dag

Miriam Lange: “Jag gillar blandningen av vård och smink”

Miriam Lange: "Jag gillar blandningen av vård och smink"

Det är kosmetika

Från och med 29 juni kommer det populära amerikanska kosmetiska varumärket It Cosmetics också att finnas tillgängligt i Tyskland. Vi var vid lanseringsevenemanget i Hamburg och fick prata med den tyska varumärkesambassadören, presentatör Miriam Lange, om varför skönhetsmärket är så övertygande.


Önskat: Miriam, vad betyder det för dig att ha valts ut som varumärkesambassadör för lanseringen av It Cosmetics i Tyskland?

Brand ambassadör Miriam Lange med vår redaktör Jessica före intervjun vid lanseringsevenemanget i Hamburg.

Miriam: Jag var mycket hedrad! Inte mycket är känt om It Cosmetics i Tyskland och det jag har hört hittills har väckt min nyfikenhet. I mars gick jag också till huvudkontoret i New York och tittade på allt där och lärde mig mycket mer om hela filosofin bakom varumärket. Det var ganska imponerande. Och när det verkligen sades att vi älskar dig som ambassadör var jag väldigt glad.

Varför tycker du att It Cosmetics är ett varumärke som passar dig och som du kan representera väl?

Jag blev särskilt rörd av grundaren av grundaren Jamie Kern Lima, för jag har alltid haft problem med min hud, jag led ofta av rodnad och hittade äntligen en bra lösning i It Cosmetics. Jag skulle vilja förmedla min berättelse om hudlidande och också visa att alla kvinnor kan vara mer självsäkra genom It Cosmetics.

Vad tycker du mest om produkterna?

I vilket fall som helst utvecklades de av hudläkare och kosmetiska kirurger. Jamie Kern Lima övertygade mig verkligen att alla produkter också är vårdprodukter. Som ett resultat har jag inte längre den känslan av obehag som jag brukade ha när jag sminkade. Eftersom mitt jobb som TV-presentatör gör att jag ofta använder smink ändå ville jag bara använda vården i mitt privatliv. Och det fungerar för mig med It Cosmetics-produkter. Jag känner mig krämig med det, men jag har fortfarande det här naturliga sminkutseendet.

Jag gillar också att det inte är ett problem om du inte har tid på natten för att rengöra allt, för de är bara vårdprodukter. Och jag märker att det spelar ingen roll om jag glömmer bort min smink. Det skadar inte min hud. Det visar mig bara att det är den perfekta produkten som inte attackerar huden, men som verkligen stöder den. Som en speciell mamma har du inte så mycket tid. Och även innan barnen var jag aldrig den typen som stod i badrummet i en timme och trollade fram ett megauttryck i ansiktet, även om andra ibland förvånade mig. Men med produkterna kan jag lätt trolla fram ett naturligt utseende även på kort tid och det gillar jag särskilt.

Har du en favoritprodukt?

För Miriam är CC-Cream den utvalda produkten.

CC-Cream är min väsentliga. För mig är det helt enkelt den perfekta allt-i-ett-grädden. Jag tog alltid en dagkräm i förväg. Då skulle jag alltid kontrollera om jag kunde täcka över något med concealer. Helt enkelt för att jag aldrig har varit ett sådant fan av smink och jag har tillräckligt med att moderera. Jag ville inte heller ha det på fritiden. Följaktligen hade jag använt concealer i mitt privatliv så att du åtminstone kan täcka de mörka ringarna. Det var lite otillfredsställande.

När jag försökte CC-Cream var jag först skeptisk, för det säger att det verkligen kan täcka allt och också tar hand om huden. Men det kan verkligen. Jag lämnar egentligen inte huset på morgonen utan CC-kräm. Jag bär dem på morgonen, och även om jag inte har tid för mascara och liknande får det mig att känna att jag inte har fallit ur sängen. Jag tycker att det är perfekt.

Du sa bara att du ofta bär smink för ditt arbete framför kameran. Använder du redan It Cosmetics-produkter?

Alltid med dig: bye-bye-pores dust!

Hittills har jag bara använt det privat. Detta beror på att vi strömmar i HD och du behöver en annan smink eftersom du verkligen kan se alla porer. Men vi håller för närvarande på att verifiera om jag kan ta med några av produkterna. Vi har testat det tidigare, men vi var fortfarande tvungna att uppdatera det i HD för att få det att fungera med det nya TV-systemet. Men när jag modererar händelser använder jag redan produkterna.

Vilket hemligt skönhetstips har du för att se så fräsch ut varje dag?

Så jag bär alltid lite pulver eftersom min hud tenderar att lysa och jag föredrar det tråkiga utseendet. Och pulver fungerar på något sätt alltid, även utan att ha smink. Så du har ett ganska snyggt utseende. Jag tycker också att bye-bye-pores * -pulveret är jättebra, eftersom silken i det egentligen bara mattar och inte applicerar ytterligare ett lager smink.

Tack för intervjun, Miriam!

Den här artikeln skapades under en pressresa.

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK