Hälsa

Mitt första “Laws of Nature” experimentpaket som innehåller en tävling

Annonsering / tävling

Jag växte upp före Wikipedia. I dagis och grundskola hade vi inte en dator hemma. Så jag hade mycket tid att prova saker och tillbringade mycket tid i naturen.

Vi hade ett trädhus bakom fältet, lerigt med gräsoppa och vi ritade i den leriga jorden. Vi utforskar naturens hemligheter på ett lekfullt sätt. Idag har jag ofta en känsla av att barn inte längre upplever naturen så upprörande. Vi är mycket utomhus och barnen älskar att plaska med sand, gräs och sällskap. Men vid fem års ålder skulle han aldrig låta dem springa genom åkrarna ensamma för att bygga ett trädhus. Vår (miljö) värld har förändrats för mycket för det under de senaste 30 åren.

Men jag skulle vilja föra mina barn närmare naturen. Detta är framgångsrikt, å ena sidan, med många gemensamma aktiviteter utomlands och å andra sidan med “Mitt första experimentlag för naturlagar” väldigt underbart. Och du kan vinna ett av dessa experimentpaket idag.

När Kosmos frågade oss om Mitt första “Natural Laws” experimentpaket Jag vill försöka, jag blev omedelbart ansluten. Vi älskar experiment och det är därför experimentpaketet länge har varit på min “lista över möjliga födelsedagspresenter”.

Vad finns i den första “Laws of Nature” Experiment Kit?

Du hittar en uppsättning i experimentpaketet. bra instruktionshäfte. Detta inkluderar 29 experiment med illustrerade steg-för-steg-instruktioner. Barn behöver inte kunna läsa för att själva kunna genomföra experimenten. För varje försök kan du se vilka material som behövs och vad som exakt behöver göras. För oss föräldrar finns det förklarande diagram för varje försök som beskriver vad som händer och varför. Så vi har garanterat ingen förklaring.

Bildinstruktioner för barn och “vad händer” -lådor för vuxna att förklara

Det finns också fortfarande många olika material som pipetter, måttkoppar, förstoringsglas, frön, blottingpapper och mycket mer i experimentpaketet.

Förutom det experimentpaket du behöver beroende på experimentet, saker du har hemma ändå (köksrulle, sax, papper, …) eller som du hittar i naturen (till exempel löv, små skalbaggar …). Förutom sockerkuben hade vi allt hemma så vi hade en god anledning att gå tillbaka till cafeterian 😉

Vilka experiment finns i den första experimentrutan “Naturlagar”?

Experimenten är väldigt enkla, så min femåriga son kunde utföra dem själv. Tack vare Instruktioner i bilder barn är också framgångsrika inga läsförmåga. Om hjälp av en vuxen krävs kan en symbol hittas genom att försöka. Jag tycker att kombinationen av olika experiment, som faller inom följande kategorier, är särskilt framgångsrik:

  • Försök med naturen
  • Fysik experiment
  • Lufttest
  • Testa vattnet
  • Kemiexperiment

Min son och hans första “Natural Laws” experiment kit

Ögonen lysernär man får köra ett experiment ensam. Studera instruktionerna mycket noggrant och hitta alla redskapen i experimentpaketet. Vi söker tillsammans efter de återstående materialen i huset – hon behöver fortfarande en ull trasa och konfetti. Bra att jag inte tömde hålslagaren. Och då kan du börja. Min son följer de illustrerade instruktionerna och konfettin flyger upp som av magi. “Se mamma, jag är en riktig trollkarl!”

När färgerna plötsligt dyker upp från en svart markering blir mamma också förvånad.
Hur flyter du ett klipp?
Samma mängd lera: en massa flyter, den andra inte.

Öst Magisk effekt det har gjort i några andra försök. Han tycker att de andra är mega spännande, som solur eller att växterna också svettas. Och vissa är totalt rolig: speciellt svävare eller super såpbubblor.

Soluret har nu en fast plats på vår terrass.

Mammas yttrande om min första “Laws of Nature” Experiment Kit

Först och främst: Jag tycker att det är det bästa av allt Manuell. Vi gjorde experimenten begripliga för barn.

Jag tycker också att kombinationen av olika försök är bra. Några av dem kände jag redan, andra nya. Jag tycker att det är bra att experimenten hålls så enkla att barnen kan göra dem själva. Och enkelt betyder inte tråkigt!

Jag tycker också att det är coolt pris. Definitivt en dag Barn födelsedag ge bort (samhällsgåva).

Jag vet också vad vi ska testa snart: “My First Tech Experiment Kit” är nu högst upp på listan.

Fingrarna korsade åt dig och önskar dig en underbar och äventyrlig semester!

Mycket kärlek, Lisbeth

inseinse

inseinse

inseinse

inseinse

inseinse

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK