Hälsa

Mors dag hantverk inklusive ett mammasquiz som nedladdning

DIY zum Muttertag: Fragebogen Meine Mama - Freebie

Vi har nått Tixo-eran. Mina barn älskar limremsor – vår dagliga konsumtion är en rulle. Allt som kommer under dem är limmat. Pappersbitarna limmas företrädesvis ihop: med de kilometerlånga pappersbitarna kan vi säkert täcka vägen från Wien till Linz. Men gener är också tejpade eller Tixos bollar är dolda i mina skor. Äntligen har de min Washi Tape Collection Jag upptäckte i min hantverksskåp och fick glittrande ögon. Och jag var väldigt rädd … Men för en mors dag lilla projekt Jag lämnade dem på en gång. Och sedan gick vi till hantverksbutiken och köpte dem egna färgade maskeringstejp – några gjorda av rispapper *, eftersom de kan rippas av utan sax. Med det hoppas jag att min washi tape-samling har en lång livslängd.


Fotografen var på dagis och han tog också bedårande syskonfoton – lämpligt för mors dag förstås. Inte bara mamma är nöjd med bilderna, men det är också mormor. Därför designade barnen mycket färgstarka bildramar i vilka vi sedan limmade bilderna.

Detta är vad du behöver för washi tape fotoramar.

  • Washi-tejp *

  • Träpinnar – jag skulle använda dessa bredare * nästa gång
  • Lim eller lim
  • Foton

Så här görs Washi Tape fotoramar

  • Låt dina barn själv limma träpinnarna. Du kan välja färger och prover själv. Om du lägger ett annat tvättband på varje träpinne blir ramen underbart färgstark.
  • Stick bara överflödigt washi-tejp på baksidan av träpinnen eller skär den av kanten.
  • Ordna sedan tandpetarna i önskad färgordning. Vänd dem sedan och anslut dem med en tom träpinne.
  • Låt limet torka.
  • Nu måste du bara klistra in fotot. Det är särskilt trevligt om du klistrar in den i förväg på en vit eller färgad kartong som är 1-2 mm större än fotot. Detta skapar en fin matta och fotot sticker ut från den färgglada ramen.
  • Bättre att göra flera fotoramar samtidigt så att alla mormor och Urlis får en.

DIY för mors dag: fotoramar gjorda med washi-tejp DIY för mors dag: fotoramar gjorda med washi-tejp

Blommor borde aldrig saknas på mors dag. Eftersom jag föredrar att köpa blommor i kruka och vi har otaliga strykpärlor * hemma, hade jag en bra idé. Barnen fick träa järnspärlorna på tjocka hantverkstrådar *. Detta är något som skiljer sig från den vanliga pärllimningen … Och sedan gjorde jag ett hjärta ur den färgstarka trådkedjan, som nu förskönar planteringen.DIY för mors dag: färgglada hjärtan för blomman Gör-det-själv för mors dag: färgglada hjärtan för blomman

Vi måste fylla några vänskapsböcker på dagis varje vecka, från analfabeter till analfabeter ;-). Du kommer inte tro det, men nu har vi till och med en för oss själva *. Med vårt behöver dock barn knappast fylla i någonting och kan markera och färga mycket själva 😉

Men nyligen ställde jag mig själv följande fråga: Vad tycker mina barn om mig?“Så jag har en Mamma frågesport designade som jag fyllde tillsammans med mina barn. Jag var tvungen att le mycket för några av svaren. Och han fick en stor kyss från mig när han sa: “Mamma ser 30 år ut!” Vilken bra pojke …

Gör det själv för mors dag: My Mom Quiz - Freebie

Gör det själv för mors dag: My Mom Quiz - FreebieMin mamma ser 30 år ut! – JAG ÄLSKAR DET
Gör det själv för mors dag: My Mom Quiz - FreebieTre solar skiner på mig och jag älskar min långa blonda fläta!

Hur som helst nu planerar jag fyll i det här frågeformuläret med dig varje år på mors dag, för jag är säker på att år efter år kommer olika svar. Och vid pensionen kommer jag att sitta i min vingstol och läsa de årliga frågeformulär som samlas in för mödrar. 😉

Gör det själv för mors dag: My Mom Quiz - Freebie


att ladda ned

Jag är glad att ge dig frågeformuläret att ladda ner.

HÄR du kan göra det för MAMMA ladda ner och HÄR han stannar FARMOR

Jag är glad att se vad barnen har gjort för mig i dagis.

Hur firar du mors dag? I år har vi systerdotterns första nattvardsgång på mors dag.

Jag önskar er en underbar morsdag med massor av handgjorda presenter och fantastiska barnbussar.

Mycket kärlek, Lisbeth

* Anmärkning angående redaktionella riktlinjer: Innehållet i denna blogg är gratis. De har undersökts efter bästa kunskap och tro. Ibland inkluderar vi Amazon-anslutningslänkar i våra artiklar. Om du köper en produkt via dessa länkar betalar du inte längre, men “någon skriker alltid” får en liten provision från Amazon. Du hjälper oss att finansiera produktionen av bloggens innehåll, grafik och webbhotell. Tack! Naturligtvis kan du också få produkterna från din lokala betrodda återförsäljare.

inseinse

Du kanske också gillar

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK