Teknologi

Netflix laddar redan ner nästa avsnitt åt dig på Android

Pocophone F1 stöder inte Netflix HD

Netflix lanserar nu funktionen “Smart Downloads” på Android. Detta hämtar intelligent nästa avsnitt av en serie så att du alltid tas hand om. Eftersom jag har fått 12 GB data och jag känner för att titta på en serie på språng bryr jag mig inte längre om vilka avsnitt jag kan titta på […]


Netflix lanserar nu funktionen “Smart Downloads” på Android. Detta hämtar intelligent nästa avsnitt av en serie så att du alltid tas hand om. Nu när de har gett mig 12 GB data och när jag är hemifrån bryr jag mig inte längre om vilka avsnitt jag kunde ha laddat ner från Netflix i förväg. Först före de större turerna sparar jag flera avsnitt i förväg.

Men om du fortsätter att titta på en serie som du har laddat ner kan “Smart Downloads” komma till spel. Funktionen, som tidigare exklusivt var tillgänglig på Android, laddar automatiskt ner kommande avsnitt. Till exempel, om du har laddat ner de första tre avsnitten och är klar med den första, kommer Netflix att ladda ner avsnitt 4 i bakgrunden.

Endast på WLAN

Naturligtvis händer detta bara i WLAN så att det inte förbrukar någon datamängd. Du kan också inaktivera funktionen efter behag. Jag har fortfarande inte kunnat upptäcka den nya funktionen på min enhet, men uppdateringen kan redan erbjudas dig. [via]

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK