Kvinna i Dag

Robert går inte

Robert går inte

Är han med Kristen nu eller inte? I en intervju med Sydney morning herald juice Robert Pattinson (23) åtminstone singeln. ”Ärligt talat, jag förstår fortfarande inte vad som händer. Igår hade jag lunch i ett par timmar och när jag åkte var det cirka 400 personer. Det är galet, och det händer mig hela tiden! Men jag tar inget av det. Verkligen. Det är ett jobb jag älskar, men tjejerna skriker efter Edward, inte Robert. Jag har fortfarande inga möten. “


På frågan varför han inte längre är på New Moon-soundtracket efter att ha bidragit med två låtar till Twilight, förklarar Robert Pattinson: ”När den första filmen kom ut kände jag mig som en fullständig idiot. Det verkade som om han ville vara cool, som Eminem, vara med i en film och sedan vara på soundtracket. Men det såg inte bra ut, det var bara löjligt. “

Förresten, Roberts nästa filmprojekt Fångar släpps loss – står sedan framför kameran med Hugh Jackman. Robert berättar om det första mötet: ”Vi sjöng karaoke. Vi gjorde Abba-låtar och det var jättekul “, han skrattar. Och vem vann ”Jag tror att det beror på att han kan dricka mer och fortfarande har låten. Han är en fantastisk kille och jag ser verkligen fram emot att se filmen! “

Förresten kommer en Robert Pattinson-dokumentär “Robsessed” snart att släppas på DVD. I Mädchen.de du kan se den senaste trailern för New Moon och huvudtemat för New Moon soundtracket “Träffa mig vid equinox” titta på! Allt om Robert Pattinson, samt “New Moon – Biss zur Mittagshunde” och naturligtvis New Moon-bilder finns på Mädchen.de!

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK