Hälsa

SÄG BARA TACK

Einfach Mal Danke Sagen

Jag erkänner att jag inte skulle överleva en dag utan min stora A4-kalender. Nu skriver jag bara allt! Varje datum, varje födelsedag, varje deadline, varje planerings- och bloggbyråkrati och allt annat som dyker upp varje dag. Oavsett om det är födelsedagar, inbjudningar, läkarbesök eller Lilli och Lotes veckovisa hobbyer. Jag hade tidigare mycket mer huvud för den här typen av saker, men nu är jag helt beroende av mina betyg. Och eftersom jag fortfarande (!) Blev ganska klumpig, men i början av det nya året ville jag definitivt inte glömma att tacka några kära människor runt omkring oss, jag skrev själv en liten påminnelse och satte en nål på det neongula inlägget. det syns tydligt på min bärbara dator. Han sa: “Tack!”


För det är precis vad jag ville göra. Jag ville tacka våra grannar, som alltid finns där för att hjälpa oss när vi behöver en man eller när vi reser. De tar våra paket, tittar på vårt hus, tar hand om våra kaniner och marsvin, lägger våra soptunnor framför och är där när vi behöver dem. Och även grannskapets barn, som förde oss Lillis läxor varje dag när Lilli var sjuk i två veckor före jul.

Jag ville också tacka vår brevbärare som ofta måste bära mycket för oss och ibland tar bort det ena eller andra paketet från oss när vi inte kan komma till postkontoret. Och sedan ville jag tacka några mycket goda vänner, Toms faddrar för deras existens och Lottes lärare, som har så stora hjärtan att jag inte kan föreställa mig en bättre dagis.

Det finns i princip många andra människor jag kunde tacka. De där vi kunde tacka. Dag efter dag. Inte bara för stora engångsaktiviteter utan särskilt för dagliga. Du vet vad jag menar?

Det var därför jag var väldigt glad att få vara en del av Milkas favoriterKampanj och därmed uppmärksamma våra vardagliga hjältar. Den här gången skulle jag också vilja 5 paket choklad tombola för dig! Så du kan vänta på det! =)

säg-tack-med-milka-älsklingar-4

Varför är det så viktigt att säga TACK:

Att tacka dig har mycket att göra med uppskattning. På detta sätt visar vi att vi inte tar för givet vad andra gör för oss, vare sig en gång eller regelbundet.

Vi kan tacka så många människor runt omkring oss! Liksom oss kan de vara grannar, lärare eller brevbärare. Men de kan också vara goda vänner, en utmärkt läkare eller farföräldrar. Alla människor som följer oss i viktiga och avgörande ögonblick.

säg-tack-med-milka-älsklingar-9

Det är så lätt att säga tack i mitten! Du kan säga tack personligen eller skicka ett kort med några fina linjer. Alternativt kan du också underbart tacka dem med en liten överraskning. Oavsett om det är blommor eller choklad, i slutändan är det upp till dig.

Personligen tycker jag alltid att choklad är jättebra för jag är också väldigt nöjd med något sött. Helt enkelt av det skälet att jag sällan njuter av utsökt choklad och sedan känner mig enkelt och ärligt glad när jag blir överraskad med en favoritchoklad. =)

de Milkas favoriter de är naturligtvis ett fantastiskt tillskott! Eftersom det lilla meddelandet på hjärthänget omedelbart uttrycker vad du vill säga. Lägg till lite utsökt choklad eller några Milka-praliner så är fudgen perfekt!

säg-tack-med-milka-älsklingar-3

säg-tack-med-milka-älsklingar-2

Förresten kan du till och med bestämma vad som ska skrivas på det lilla röda hjärtat! Det kan vara ett ord, ett specifikt namn eller ett kort meddelande.

Du kommer att upptäcka allt du behöver göra för det här.

Kort sammanfattning: Du köper fem Milka-produkter, skannar sedan ditt kvitto, laddar upp det och skriver sedan på den lilla hjärtatiketten. Strax efter skickas din personliga Milka-ko till dig.

säg-tack-med-milka-älsklingar-6

Jag är säker på att du kan tänka på några människor som ligger ditt hjärta att tacka för att du är här, eller hur?

I grund och botten behöver det inte vara ett tack. Det kan också vara en fin mellanliggande beröring. Till exempel för din partner eller för ett av dina barn. En liten Milka-ko med ett mycket personligt budskap, som en liten kärleksgest eller som en mysig charm. I princip finns det inga gränser för din fantasi! =)

säg-tack-med-milka-älsklingar-8

Förresten tycker jag ofta att vårt dagliga liv är för hektiskt. På natten i sängen funderar jag på att vilja ändra något, men nästa dag finns det så många datum att hamsterhjulet fortsätter att vrida. Det var därför det till och med hände mig förra året att jag som vanligt inte skickade små paket till mina vänner. För (barn) födelsedagar etc. I efterhand blir jag arg för att jag älskar att göra andra människor glada. Men jag hade inte tid och / eller mitt huvud var så fullt att jag bara glömde.

Och det är synd, eller hur? För faktiskt borde vi alltid (!) Ta oss tid för sådana saker.

Så det här är definitivt något jag vill ändra eller återinföra i år: ta tid för de riktigt viktiga sakerna. Detta gäller inte bara för din egen familj utan också för alla andra kära människor som är en del av ditt eget liv och vardag.

Missförstå inte! Jag är alltid där för min familj, mina grannar och mina vänner! Jag gratulerade också personligen till deras födelsedag! Jag har alltid ett öppet öra och hjälper till när det behövs hjälp. … Jag menar de vardagliga sakerna ovan. Till exempel glömmer jag att skicka ett kort eller ett litet paket precis i tid för min födelsedag. Eller jag glömmer att ringa någon. Du vet vad jag menar?

Det var därför jag var så glad att Milkas favoriter än en gång att tänka på hela denna fråga och samtidigt ge några människor runt oss lite glädje med stor effekt. =)

säg-tack-med-milka-älsklingar-10

säg-tack-med-milka-älsklingar-11

Vid denna tidpunkt vill jag också tacka DIG. Jag gjorde det förra året, men jag vill upprepa mina ord igen:

Jag är så glad att du är här! Jag är glad att han läser oss, bevakar oss och följer oss; … Det intresserar dig vad vi skriver, fotograferar och filmar; … att du är där när saker går nedförsbacke, men också när saker går upp! Du har varit med oss ​​i över 4,5 år och Baby, Child & Sea skulle inte vara vad det var om det inte vore för dig!

Ni är våra läsare. Och åskådare. Du är vem vi driver den här bloggen med alla dess sociala mediekanaler. Du uppmuntrar oss, du uppmuntrar oss, men du tar oss också tillbaka till jorden om något inte går som det ska. Lämna feedback, ta dig tid att skriva till oss om vi behöver hjälp. Du deltar i våra insamlingskampanjer och genom att dela olika bidrag hjälper du dig att nå fler människor.

Tack för det! Tack för att du är här!

Ge-tack-med-milka-favoriter

På grund av det vill jag 5 förpackningar med mjölkchoklad Tombola för dig! För: choklad fungerar alltid, eller hur? Jag har redan skrivit det ovan. =)

säg-tack-med-milka-älsklingar-7

1.) Lämna en kommentar under det här inlägget som berättar vilka människor runt dig som är särskilt tacksamma!

Viktig: Var noga med att ange din e-postadress i det angivna fältet så att du kan kontaktas om du vinner (e-postadressen syns inte offentligt).

2.) Du kan delta fram till 27 januari 2017 kl. 10.00

De 5 lyckliga vinnarna dras från alla deltagare och meddelas sedan via e-post.

säg-tack-med-milka-älsklingar-5

Jag väntar särskilt på dina kommentarer på det här inlägget! Till alla dina berättelser och upplevelser!

Jag önskar dig också lycka till med den söta presenten!

Med vänliga hälsningar,

din Mari =)

Vill du kommentera? Vi tar skyddet av dina uppgifter mycket seriöst och vidarebefordrar det inte till tredje part. Du hittar mer information i vår integritetspolicy.

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK