Filmer

Vin Diesel bekräftar: Marvel vill ha det för "I människor"-Film

I mer än ett år har Vin Diesel upprepade gånger retat att han skulle kunna ta rollen som Black Bolt i Marvel-kompositionen “Inhumans.” Men det här är inte en app, faktiskt vill komisk skaparen ha det.

Universella foton

Några spår från Vin Diesel togs som skådespelarens begäran om Marvel-filmen “Inhumans.” Men “Fast & Furious” -stjärnan poserade nu som en del av ett podcast-utseende. Glad ledsen förvirrad såklart är det inte. Snarare inträffar:

”Det är inte det jag erbjuder mig till Marvel, utan att Marvel älskar mig. Och jag älskar dem, men det jag sa var: visa mig ett bra manus och en bra regissör. Kevin Feige kan detta, som jag vet av erfarenhet. […] Jag gör ingenting bara för att jag vill jobba. Jag gör bara saker som upphetsar mig och som jag kan bidra med ”.

Om Kevin Feige kan övertyga Vin Diesel med manuset och regissörens val, skulle det vara actionstjärnans andra roll i Marvel-universum. Det är välkänt att Baum Groot redan talar i “Guardians of the Galaxy”. Som Black Bolt, ledare för inhumanerna, kunde han också ses och inte bara höras. Inhumans introducerades redan i tv-serien “Agents Of SHIELD”, även om det fortfarande är tveksamt om en möjlig film verkligen är relaterad till den eller om historien om superhumans som är genetiskt modifierade av utomjordingar berättas på ett annat sätt. Den så kallade “kungafamiljen”, som medvetet har lämnats helt i tv-serien, bör stå i fokus för filmen.

“Inhumans” är planerad till 11 juli 2019. Förresten, rapporter sprids nyligen om att Marvel skulle vilja avbryta projektet. De var dock falska rapporter.

Förresten, Vin Diesel kan ses i tyska biografer från 22 oktober 2015 som “The Last Witch Hunter”:


Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK