Kvinna i Dag

Xtina: missbrukas som barn

Xtina: missbrukas som barn

”Jag var tvungen att gå igenom många obehagliga saker, mycket slagsmål, argument och övergrepp. Jag kunde aldrig känna mig säker. Att vara maktlös är den värsta känslan i världen. Mitt enda uttag var musik. Min kärlek till musik kommer från smärtan jag var tvungen att uthärda hemma “, Han säger Cristina Aguilera i en ny TV-dokumentär, rapporterad “Perezhilton.com”.


Också från henne Mor shelly packar om det dåliga förflutna med Christinas far. Hon flydde från tyrannen när hon var hans De hittade sin 4-åriga dotter på marken med hakan täckt av blod.“Jag hämtade henne och frågade henne: ‘Herregud, vad hände?’ Hon sa, “Pappa skulle ta en tupplur och jag gjorde för mycket buller.”

Efter denna prövning flyttade Christina Aguilera och hennes mamma till sin mormor i Pittsburgh. du Fader har bett om förlåtelse sedan dess, men Christina föredrar att hålla honom borta. “Jag lät honom komma tillbaka in i mitt liv ett tag tills jag insåg att jag inte behövde honom.”

Om du själv har utsatts för våld i hemmet, här är några råd:

>> Hotlines och Internet: Hjälp med våld och smärta

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK